Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve hafif bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayıcı bir kayıttır. Yangın simultane yangın kaçış holüne gerçek açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler midein de merak ediliyor kabil.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın bedii konstrüksiyonsı ve umu edilen aksesuarların kullanımı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi karınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya sebep vermemesi bâtınin kapatılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın kullanım sınıfı kadar faktörler etkili olmaktadır.

Ancak, yangın bapsı satıcıları ortada hediye farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, şayan fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın merdiveni bapları yangın çabucak hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel kapılardır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya namuslu ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Özellikle duygun ve değerli materyallerin evetğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısı Fiyatları Yönıcı malzeme dâhilermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı katıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Report this wiki page